Claudia
SmartCash RMS revolutioneaza piata retail din judetele Moldovei
15 aprilie 2008

Al treilea magazin din reteaua Kligor, s-a deschis la Vaslui, luna aceasta, in cadrul Silver Mall.
Reteaua de magazine Kligor s-a lansat in 2007 in zona Moldovei prin instalarea solutiei SmartCash RMS in doua magazine la Tecuci (judetul Galati) si Barlad (judetul Vaslui). Centrala de magazine este localizata in Tecuci, judetul Galati.
Implementarea a fost efectuata de catre partenerul certificat in judetele Moldovei, firma Velvet Com cu sediul in Bacau. Reprezentanti ai Velvet Com au asistat la deschidere, asigurand suportul necesar inainte si dupa instalarea solutiei.
Platforma din magazinul Kligor Vaslui cuprinde un sistem monopost avand instalat programul SmartCash POS, licenta OEM, responsabil de vanzari si aplicatia SmartCash Shop, versiune Mono pentru gestiune magazin. Echipamentele unei astfel de solutii ocupa minimum de spatiu la punctul de vanzare (imprimanta fiscala, sistem EcoPOS, cititor de coduri de bare, monitor LCD cu tastatura programabila) asigurand eficienta maxima a procesului de vanzare prin operatii usoare la POS .
Solutiile furnizate de Magister Software pentru magazinele de confectii ocupa un loc important pe piata retail din zona Moldovei, unde se bucura de succes si increderea cumparatorilor.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!