Claudia
SmartCash Shop – acum o solutie si pentru studenti!
8 decembrie 2006

Supermarket-ul Florady din cartierul studentesc Regie, Bucuresti, functioneaza in regim non stop fiind singurul din zona care asigura necesarul clientilor la orice ora din zi si noapte. Datorita numarului mare de vanzari si frecventei acestora, magazinul a ales o solutie sigura din toate punctele de vedere, SmartCash Shop.
Avand dimensiuni medii, Florady se bazeaza pe un singur POS in frontoffice, vanzarile fiind efectuate de un sistem de tip EcoPOS cu imprimanta fiscala Datecs, scaner omnidirectional Metrologic, tastatura programabila Magister POS Keyboard cu 111 taste, display LCD si sertar de bani, controlate de SmartCash POS model Datecs FP550T, cu licenta unica.
Activitatea din backoffice este asigurata de un server de tip MultiCom Shop Server cu cititor de coduri de bare unidirectional Metrologic si imprimanta pentru documente.
La raionul de legume & fructe si mezeluri functioneaza un cantar digital model DIGI SM, produsele fiind cantarite si etichetate rapid si usor.
Instalarea solutiei a durat cateva zile, timp in care, o echipa tehnica de la Magister Software s-a ocupat de toate detaliile legate de program, echipamente si training-ul personalului de magazin.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!