Claudia
SmartCash Shop la supermarket Foisor Cernavoda
22 noiembrie 2006

Supermarket-ul Foisor din Cernavoda a implementat luna trecuta sistemul SmartCash Shop. O echipa tehnica de la Magister Software s-a deplasat la Cernavoda pentru instalare si a oferit training de instruire personalului din magazin precum si indicatii privind utilizarea solutiei la nivel de frontoffice si backoffice.
Cele doua sisteme POS de la punctele de vanzare se bazeaza pe imprimante fiscale Datecs cu sisteme EcoPOS. Este un model de sistem POS clasic cu imprimanta, calculator, monitor LCD, tastatura programabila, sertar de bani si cititor de coduri de bare.
Un server de putere PowerStar Supermarket Server sustine activitatea intregului magazin prin coordonarea gestiunii la nivel de backoffice, unde are loc receptia marfii, etichetarea produselor si organizarea stocurilor. O imprimanta pentru coduri de bare Zebra, o imprimanta pentru documente Canon si un scaner Symbol completeaza necesitatile create de aceste activitati.
Doua cantare digitale cu etichetare DIGI insotesc sistemul la raionul de mezeluri si legume & fructe.
Foisor este prima implementare SmartCash Shop la Cernavoda si speram ca solutia sa se bucure de acelasi succes ca in alte zone ale tarii.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!