Claudia
SmartCash Shop in Lush Iulius Mall Timisoara
27 octombrie 2005

Reteaua de magazine Lush,comercializand cosmetice pentru intretinere, reprezentanta a firmei Lush din Marea Britanie, si-a deschis un nou magazin luna aceasta in cadrul Iulius Mall Timisoara, unde sistemul SmartCash Shop este implementat, dupa exemplul celorlalte magazine din retea. Lush alege o solutie integrata prin SmartCash POS cu imprimanta fiscala. Statia de backoffice este in acelasi timp si server de date iar POS-ul cuprinde inafara de imprimanta fiscala Datecs, un cititor de coduri de bare Symbol si display touch screen.
Produsele care se vand la kilogram sunt cantarite cu ajutorul unui cantar Digi SM300 digital cu etichetare, ce comunica cu statia de backoffice prin intemediul plug-inului universal pentru cantare digitale, creat de Magister Software.
Reteaua de magazine Lush s-a extins in toata tara si continua sa se bazeze cu incredere pe sistemul oferit de Magister Software, care se dovedeste a fi eficient, fiabil si de perspectiva, fiind actualizat in permanenta cu cele mai noi optiuni necesare cresterii numarului de vanzari.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!