Claudia
Noul magazin Bata din Timisoara apeleaza la SmartCash Shop
28 octombrie 2005

Bata se afla printre primele firme din tara care si-a inchiriat spatiu de expunere in Iulius Mall Timisoara, unde s-a deschis un nou magazin, cel mai mare din tara, dupa cele din Bucuresti si Iasi. Solutia integrata a firmei Magister Software – SmartCash Shop, ramane alaturi de reteaua de magazine de incaltaminte Bata peste tot in tara. Aici se adopta o solutie monopost de tipul shop in a box, bazata pe SmartCash POS cu imprimanta fiscala Datecs.
O statie de lucru multifunctionala de tip MultiCom Shop Server gazduieste toate functiile magazinului. Programul garanteaza si asigura functionarea impecabila a magazinului si coordonare intre frontoffice si backoffice.
La deschidere au participat numerosi cumparatori fideli ai brand-ului italian si vizitatori care au avut ocazia sa se familiarizeze cu produsele Bata de o calitate foarte buna, bucurandu-se de succes in lumea intreaga.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!