Claudia
SmartCash Shop reprezinta o solutie sigura pentru reteaua de magazine Moda & Style
16 ianuarie 2006

Reteaua de magazine Moda & Style reprezinta primul concept multibrand de pe piata romaneasca, fiind recunoscuta prin promovarea brand-urilor originale de renume mondial: Emilio Pucci, Gianfranco Ferre, Moschino, Armani, Dolce & Gabbana, Roccobarocco sau Red Valentino. Aceste brand-uri ofera produse de lux, de calitate, foarte cautate in Romania. In prezent amatorii de haine rafinate si sofisticate nu mai sunt nevoiti sa plece din tara pentru a le gasi, deoarece se pot imbraca la Moda & Style.
Cele doua magazine Moda & Style au sediul in Jolie Ville Mall. Inafara de magazinul pentru dame si cel pentru barbati care se afla la etaj, reteaua detine doua depozituri in aceeasi locatie.
In luna decembrie 2005, aceste magazine au implementat solutia oferita de Magister Software – sistemul SmartCash Shop.
Aceasta implementare a reprezentat o adevarata provocare pentru specialistii de la Magister Software. Solutia deja existenta si-a dovedit ineficacitatea si a fost inlocuita cu succes prin SmartCash Shop.
Provocarea a constat in gasirea unei rezolvari la cerinta extrem de exigenta a clientului: aceea de a implementa intr-un timp foarte scurt programul nou cu preluarea integrala a informatiilor din programul anterior existent.
Nomenclatorul de produse contine aproximativ 25.000 de repere, iar solutia anterioara folosea o codificare atipica, fara respectarea standardelor internationale. Efortul de implementare al Magister Software a fost cu atat mai mare deoarece s-a preluat nomenclatorul si s-a efectuat recodificarea in forme standard prin reorganizarea structurala a bazei de date. Refacerea integrala a bazei de date a fost efectuata pe sezoane, brand-uri si marimi in vederea unei organizari mai eficiente.
In perioada 10 – 20 decembrie a avut loc transferul de date, iar inventarierea completa a avut loc la final, in mai putin de o saptamana, la toate locatiile magazinelor si in depozit.
Reteaua Moda & Style a ales SmartCash Shop in varianta Retea POS, cu cate o licenta principala si una secundara la fiecare punct de vanzare cu POS.
Sistemul de vanzare, gestiune si logistica e completat de un sistem de inventariere mobil bazat pe terminale Datalogic si statii radio StarGate conectate la sistemul de backoffice. Comunicarea in timp real cu serverul permite colectarea mobila de date in cel mai scurt timp prin transmiterea de date wireless. Astfel se monitorizeaza in permanenta situatia colectarii datelor din depozit si actualizarea bazei de date. Sistemul Datalogic are acoperire completa atat in depozite cat si in magazine.
Specialistii de la Magister Software au sustinut in a doua jumatate a lunii decembrie un curs de training pentru vanzatorii si operatorii de la Moda & Style in vederea transmiterii de cunostinte necesare de operare in program.
Aceasta implementare dovedeste inca o data superioritatea SmartCash Shop fata de alte solutii integrate datorita usurintei de adaptare la cele mai diverse conditii de vanzare, dar si datorita simplitatii sale structurale si operationale.
Finalizarea implementarii este programata pentru jumatatea lunii ianuarie 2006 odata cu reetichetarea integrala a marfii. Aceasta finalizare va facilita firmei Moda & Style posibilitatea de a avea un control extrem de exact al procesului de vanzare, folosind una dintre cele mai moderne solutii software retail din Romania la ora actuala.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!