Claudia
SmartCash Shop, acum si in magazinele Moda & Style
19 ianuarie 2006

In luna decembrie 2005 magazinele din reteaua Moda & Style au implementat solutia oferita de Magister Software – sistemul SmartCash Shop, inlocuind o solutie mai veche, care si-a dovedit ineficienta.
Aceasta implementare a reprezentat o adevarata provocare pentru specialistii de la Magister Software, astfel incat timpul alocat tuturor schimbarilor si actualizarilor a fost foarte scurt. Schimbarea esentiala a constat in preluarea integrala a informatiilor din programul anterior existent si restructurarea bazei de date printr-o organizare noua.
Reteaua Moda & Style a ales SmartCash Shop in varianta SmartCash Retea POS, cu cate o licenta principala si una secundara la fiecare punct de vanzare cu POS.
Sistemul de vanzare, gestiune si logistica e completat de un sistem de inventariere mobil bazat pe terminale Datalogic si statii radio Star Gate conectate la sistemul de backoffice.
In cadrul acestui proiect, SmartCash Shop si-a demonstrat avantajele fata de alte solutii existente pe piata: simplitate, fiabilitate si usurinta de utilizare si operare.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!