Claudia
SmartCash Shop se adapteaza la reteaua Liola
16 mai 2006

Magazinele Liola exista in toata Europa, cu o retea de peste 300 locatii in Italia, Spania, Belgia, Germania. Primul magazin Liola din Romania a fost deschis de firma Sara’s Shop in aprilie 2006, in Bucuresti, zona Lipscani.
Liola este un brand italian cu renume care se axeaza pe moda haute-couture pentu femei. Brand-ul propune un design modern si deosebit, materiale fine, o colectie stilata pentru femeia moderna care vrea sa-si puna in evidenta frumusetea.
Logistica magazinului este impusa de catre furnizorul extern, iar raportarea se face catre acesta zilnic.
Sistemul de management al magazinului se bazeaza pe o solutie prin SmartCash POS, in frontoffice, cu imprimanta fiscala. POS-ul este de tip Triview POS 82A si inglobeaza toate functiile necesare unui magazin mic si cochet, de strada. Depozitul se afla in aceeasi locatie si aici functioneaza un server de tip MultiCom Shop Server cu cititor de coduri de bare Symbol si imprimanta pentru coduri de bare Zebra. Magazinul Liola din Bucuresti a ales SmartCash Shop, datorita adaptabilitatii acestuia la necesitatile acestui gen de magazine, in franchiza, al caror numar in ultima perioada este mereu in crestere in Romania.
Liola se alatura, astfel, altor brand-uri cunoscute din Europa care au implementat solutiile de la Magister Software – Bata, Carré Blanc, Guess, Kids Planet, Orchestra, Original Marines, Tiffosi, etc.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!