Claudia
Magister Software instaleaza in primul magazin Super Sport
17 mai 2006

Super Sport este un brand autohton ce ofera spre vanzare produsele mai multor firme internationale (Puma, Reebok, Rossignol, Scott USA, Salice, Reusch, Gri Sport etc.). Fiind o importanta retea de magazine de articole sportive din tara, Super Sport inseamna haine, incaltaminte si echipamente sport de cea mai buna calitate pentru toate gusturile.
Primul magazin Super Sport s-a deschis in luna aprilie 2006 in cadrul complexului comercial Carrefour Orhideea, iar depozitul din Otopeni este inca in curs de reorganizare. Analizarea operatiilor din depozit va genera deschiderea altor magazine in cadrul retelei, care a ales colaborarea cu Magister Software in vederea implementarii solutiei SmartCash Shop.
Solutia de tip monopost, specific si foarte comod acestui tip de magazine, include o imprimanta fiscala Datecs si sistem MTouch POS IT-2000 cu cititor de coduri de bare. Transferul de marfa se face automat folosind avantajele oferite de pachetul SmartCenter Lite destinat retelelor de magazine. Magister Software a oferit asistenta la instalare precum si la inventarierea mobila wireless, crescand viteza de implementare.
Pe viitor, reteaua Super Sport intentioneaza sa implementeze solutia SmartCash Shop in toate magazinele sale.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!