Claudia
SmartCash Shop solutie retail pentru ziua de maine
26 iunie 2003

Articol din revista Market Watch, iunie 2003

In contextul modernizarii accelerate a comerţului, Magister Software si-a propus atingerea unui obiectiv ambitios: realizarea unei platforme software sigure si fiabile, de timp real, care sa interconecteze in mod unitar, independent de producator, echipamentele specifice activitatii din magazine. Rezultat al acestui efort, pachetul de programe SmartCash Shop, asigură conectarea online a caselor de marcat din familiile Datecs, Elka, Samsung, Sapel, precum si a POS-urilor fiscale Datecs si Epson, într-un sistem de gestiune-management integrat, de timp real, extrem de uşor de utilizat, cu costuri nule de intretinere.
Independenta de platforma a fost obtinuta prin separarea interfeţelor de vânzare (front-office) de programul de gestiune si management propriu-zis (back-office). Astfel, pachetul SmartCash Shop, este singurul capabil la ora actuala sa asigure interconectarea in timp real a sistemului de gestiune de magazin cu retele heterogene de case de marcat si POS-uri, asigurand controlul centralizat asupra tuturor tranzactiilor.

SmartCash un Back-Office de ultima generatie…

Destinat a fi folosit pe platforma Windows ’98-2000-XP si bazat pe tehnologie client-server, programul beneficiaza de o interfaţa simplă şi eficientă, proiectată pentru utilizatorii neiniţiaţi.
Folosind baze de date relationale si un server SQL tranzactional, open-source, SmartCash isi arata cu adevarat performanta, in magazine cu cataloage de produse mari, de ordinul zecilor de mii de inregistrari.
Programul SmartCash acordă o importanţă centrală pentru logistica magazinului. Pornind de la pivotul central – catalogul de produse – au fost integrate toate funcţiile specifice cum ar fi: asociere de coduri de bare, listare etichete de produs, etichete de raft, programarea cântarelor digitale, etc. Gestiunea este asigurată prin interconectarea tuturor operaţiilor desfăşurate într-un magazin: recepţii, închideri de casă sau schimb, retururi, consumuri interne, etc într-un sistem unitar. Metodele de gestiune valorică ce pot fi folosite sunt FIFO/LIFO. Programul permite listarea in timp real a vanzarilor pe casa sau POS, cu detalierea pe casieri, pana la nivelul tranzactiei unitare. Procesul laborios de aplicare a modificarilor de preturi, este realizat in numai cateva secunde, cu generarea automata a tuturor documentelor aferente. Sunt disponibile rapoarte operative detaliate pentru toate operaţiunile efectuate, precum şi situaţii centralizatoare şi rapoarte de gestiune ce pot fi salvate direct din program, în format Excel, Word, HTML, Text, etc.

SmartCash POS – Pentru un comert apropiat de client…

Imbinand interfata de vanzare prietenoasa, cu o imprimata fiscala Datecs rapida si un sistem POS ultramodern, pachetul SmartCash POS, reprezinta o solutie de ultima generatie cu posibilitati de utilizare practic nelimitate.

Aplicatia front-office, este optimizata pentru operare online in medii intensiv paralele, cu multe sisteme POS conectate la un server central si tranzactionarea in timp real a datelor. Pe langa functiile standard specifice echipamentelor de acest gen, software-ul produs de Magister Software, aduce o serie de facilitati de ultima ora cum ar fi: interfata personalizabila in functie de specificul de vanzare (supermarket, magazin general, fast-food), mod de operare dual atat prin atingerea ecranului touchscreen cat si prin utilizarea de tastaturi programabile, functii avansate de cautare si identificare a articolelor, posibilitatea de a opera si in mod offline, fara conectare permanenta la retea, functii avansate de fidelizare, etc.
Echipamentele Touch POS furnizate de Magister Software in diverse variante constructive, sunt asamblate in carcase solide, din aluminiu turnat. Cu un design ultracompact, aceste POS-uri sunt proiectate pentru a ocupa un spatiu cat mai mic, in conditii de operare extrem de vitrege. Dotate cu procesoare de constructie speciala, care nu folosesc ventilatoare (deci piese in miscare) sistemele POS au o fiabilitate extrem de ridicata fiind compatibile cu ultimele generatii de sisteme de operare Windows XP. Dotate cu un display casier LCD touchscreen cu diagonala intre 12,1″ si 15″ si cu o tastatura programabila cu 32 de taste, aceste echipamente asigura o imbinare reusita intre usurinta de operare prin atingerea directa a ecranului si siguranta si protectia oferite de tastatura aditionala.
Optional, pot fi dotate cu un display client suplimentar LCD de 12″, reglabil, pentru prezentarea interactiva de informatii catre clienti, oferind posibilitati pentru obtinerea de venituri suplimentare prin inchirierea spatiului de reclama.

Asistenta tehnica la nivel national

In baza acordului de parteneriat cu firma Danubius Exim, distribuitor autorizat al echipamentelor fiscale marca Datecs, sistemul SmartCash Shop este disponibil, in reteaua nationala de distributie Datecs, alcatuita din peste 150 de firme. Cu o experienta de 10 ani in acest domeniu, tehnicienii Datecs din teritoriu, alaturi de specialistii Magister Software asigura asistenta tehnica fiscala, instalarea si training-ul pentru exploatarea in conditii optime a solutiei SmartCash. La cerere, Magister Software asigura asistenta la operare in timp real, prin Internet, prin serviciile proprii de administrare de la distanta.

0 Comentarii

Categorie: Blog
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!