Claudia
Solutia SmartCash Shop adoptata la Satu Mare
13 februarie 2006

In luna februarie a acestui an, supermarket-ul Edex din localitatea Carei, judetul Satu Mare, a adoptat solutia SmartCash Shop.
Edex este un supermarket de dimensiuni medii, dotat cu echipamente moderne la punctele de vanzare si in backoffice, unde au loc toate activitatile zilnice de gestiune magazin.
Firma Diana Service, partener certificat Magister Software in zona judetului Satu Mare, s-a ocupat de implementarea solutiei la Edex. Instalarea a durat 5 zile, timp in care echipa de tehnicieni de la Diana Service au asigurat functionarea sistemului si a echipamentelor din magazin.
Supermarket-ul Edex se bazeaza pe varianta SmartCash Profesional POS cu un server de tip PowerStar Supermarket Server precum si o statie de backoffice, model SmartBox Workstation.
La punctele de vanzare functioneaza doua POS-uri cu imprimanta fiscala Datecs, sistem Eco POS, completate de display-uri touch screen, sertare de bani si scanere Symbol, precum si tastaturi programabile Magister POS keyboard de 111 taste.
Procesul de cantarire este asigurat de doua cantare digitale cu etichetare din gama DIGI SM300, la raioanele de mezeluri si legume & fructe.
Magazinul are in vanzare pentru clientii sai o serie de produse de prima necesitate: in primul rand produse alimentare, dar si produse de menaj, cosmetica sau articole de uz casnic.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!