Claudia
SmartCash Shop in supermarket Traian
7 februarie 2006

In peisajul comercial al orasului Vaslui a aparut un nou punct de atractie pentru consumatorii ce prefera sa cumpere din centre comerciale moderne. In luna decembrie anul trecut, s-a deschis supermarket-ul Traian, apartinand firmei Petrol Network.
Traian este unul dintre cele mai importante centre comerciale din oras care se poate lauda cu unul dintre cele mai moderne sisteme de vanzare din Romania la ora actuala – SmartCash Shop.
Implementarea a avut loc prin intermediul partenerului certificat al Magister Software in zona de centru a Moldovei, firma Vec Impex. Timp de doua saptamani, echipa tehnica de la Vec Impex s-a ocupat de instalarea noului sistem, training-ul personalului si au asigurat suportul tehnic necesar pe tot parcursul lucrarii.
Magazinul ocupa un spatiu destul de mare, fiind impartit pe raioane, in functie de tipul produselor. La parter se afla departamentul de produse alimentare iar la etaj raioanele de cosmetica, produse de ingrijire si de uz casnic.
Supermarket-ul Traian a optat pentru SmartCash POS cu imprimanta fiscala, sistem complex dar usor se folosit. Cele 4 licente asigura functionarea a 4 puncte de vanzare prin POS, doua la parter si doua la etaj. Un astfel de terminal POS include o imprimanta fiscala Datecs cu display client, un display LCD, o tastatura programabila Magister de 111 taste, un cititor pentru coduri de bare si un sertar mare de bani. POS-urile asigura vanzari rapide si sigure, de aceea numarul clientilor la supermarket Traian este intr-o continua crestere.
Versiunea SmartCash Profesional POS asigura gestiunea tuturor datelor la nivelul serverului de backoffice.
In ultima perioada, solutiile SmartCash Shop s-au extins mult in zona Moldovei, modernizand o serie de magazine si supermarket-uri care s-au orientat spre o noua politica de vanzari, precum si sisteme de gestiune si echipamente de ultima generatie.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!