Claudia
Solutiile Magister, prezente la expozitia Gastropan din Targu Mures
23 martie 2012

In perioada 23-25 martie 2012,  solutiile software pentru retail SmartCash RMS dezvoltate de Magister sunt prezente, prin intermediul partenerului certificat Birotech Pres, la expozitia internationala de panificatie, cofetarie si alimentatie publica Gastropan, organizata in cadrul complexului Expo President din Targu Mures.

Astfel, la standul Birotech Pres, vizitatorii vor avea posibilitatea sa observe si sa testeze solutiile SmartCash special destinate retailului de panificatie. Acestea ofera retailerilor din domeniu o serie de avantaje competitive, precum dimensiunile reduse ale punctului de vanzare, un grad ridicat de eficienta si un raport calitate/pret excelent.

Magister invita toti retailerii din domeniul panificatiei care participa sau viziteaza expozitia Gastropan 2012 sa viziteze standul Birotech Pres pentru a afla cum suita software SmartCash RMS le poate inlesni activitatea zilnica si creste eficienta.

Printre companiile din domeniu care utilizeaza deja solutiile SmartCash de la Magister se numara Vel Pitar, Cukys, Agropan, Panif Pucheni si altele.

Mai multe detalii despre expozitie sunt disponibile pe site-ul www.gastropan.ro.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!