Claudia
Magister la Piața Trade Expo Constanța 2012
27 aprilie 2012

Joi, 26 aprilie 2012, Magister a participat la expozitia Piata Trade Expo Show Constanta, eveniment organizat de Revista Piata in Pavilionul Expozitional Constanta.

Ca si la celelalte editii Piata Trade Expo la care a participat, compania Magister a avut un stand de prezentare, unde fiecare potential client a putut vedea echipamentele necesare intr-un magazin si a putut testa programul informatic SmartCash RMS. Prezentarile la stand au fost sustinute de dl. Florin Paraschiv, director comercial Magister, si de dl. Bogdan Vladu, consultant comercial. De asemenea, la eveniment a luat parte IIRUC Service din Constanta, partener certificat Magister.

La tombola organizata in cadrul evenimentului, firma Navigatorul Com din Braila a castigat un pachet SmartCash RMS Professional instalarea si implementarea solutiei SmartCash urmand a fi  realizata de partenerul Magister, IIRUC Service din Constanta.

Compania Magister multumeste tuturor participantilor la eveniment si ii asteapta pe 10 mai 2012, la Craiova, la o noua editie Piata Trade Expo.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!