Claudia
Solutiile SmartCash Shop prezentate la reuniunea IIRUC
30 mai 2005

Cu prilejul intalnirii directorilor de filiale IIRUC, care s-a desfasurat in data de 27 mai 2005 la hotel Belvedere din Braila, Magister Software a prezentat pachetul de solutii pentru magazine si supermarket-uri.
La reuniune a participat directorul general IIRUC SA, d-nul Buzoianu, alaturi de persoanele de decizie din cadrul tuturor filialelor IIRUC, compania cu cea mai indelungata activitate pe piata IT din Romania, avand filiale in toate judetele tarii si un personal tehnic inalt calificat.
Odata cu intrarea companiei in domeniul privat si restructurarea ei prilejuita de trecerea la economia de piata, compania si-a propus implementarea de solutii complete adaptate la tendintele actuale.
Din partea Magister Software prezentarea a fost sustinuta de directorul general d-nul Dor-Bujor Padureanu si directorul de service d-nul Adrian Mirea. A fost prezentata toata gama de solutii software dezvoltate de Magister Software si incluse in pachetul SmartCash Shop precum si paleta larga de echipamente retail integrate in aceasta platforma.
Participantii la eveniment s-au aratat interesati si si-au exprimat in consecinta dorinta de parteneriat prin implementarea solutiilor prezentate la nivelul intregii tari.
Pentru Magister Software aceasta reuniune s-a dovedit a fi un real succes datorita eficientei si adaptabilitatii sistemului prezentat, oferind noi perspective de colaborare si implementare.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!