Claudia
Vinalia din Brasov se bazeaza pe SmartCash Shop
6 mai 2005

Firma Wine Management din Brasov a deschis in luna aprilie a acestui an magazinul Vinalia, oferind o gama larga de vinuri clientilor sai. Vinalia a adoptat aplicatia software SmartCash Shop, varianta integrata cu vanzare prin POS-uri. Solutia presupune un POS bazat pe o imprimanta fiscala, cititor si imprimanta de coduri de bare si o singura statie atat pentru front cat si pentru backoffice. Aceasta solutie monopost este ideala la Vinalia, spatiul magazinului fiind destul de redus: rafturile cu prezentarea ofertei se afla la parter iar punctul de vanzare la etaj.

Amatorii pot admira si chiar achizitiona orice tip de vin din aceasta colectie impresionanta de sortimente pentru toate gusturile. Este singurul magazin din regiune care are in vanzare cele mai scumpe si mai rafinate vinuri existente pe piata romaneasca.

Instalarea aplicatiei, a echipamentului si asistenta tehnica au fost asigurate de integratorul local Magister pentru zona judetului Brasov, firma Trendex Electronics.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!