SmartCash RMS sprijina extinderea retelei s.Oliver

SmartCash RMS sprijina extinderea retelei s.Oliver

s. Oliver, una dintre cele mai importante companii producatoare de confectii din Europa, a deschis un nou magazin in Romania, de data asta la Cluj, in cadrul complexului comercial Polus Center Transilvania.
Brand-ul s. Oliver se bucura de succes in toate tarile unde are magazine: Germania, Franta, Bulgaria, Rusia, Polonia, Ungaria, Ukraina, Slovenia etc., propunand o gama moderna de confectii pentru femei, barbati si juniori. Stilul constant si gustul pentru noile tendinte din moda contribuie la succesul afacerii pe piata din Romania, unde exista deja un magazin Bucuresti. Majoritatea articolelor sunt blugi, top-uri, tricouri, accesorii, pulovere, sacouri, bluze, toate in stil casual si sport.
Succesul afacerii s. Oliver in Romania se datoreaza unei bune organizari si coordonari a activitatilor in cadrul retelei, prin utilizarea platformei SmartCash Retail Management System. Magazinul din Cluj se aliniaza la politica de vanzari impusa de centrala, bazandu-se pe o solutie de tip monopost, ce presupune aplicatia SmartCash Shop in versiunea sa Professional pentru partea de gestiune, precum si aplicatia SmartCash POS licenta OEM, pentru partea de vanzari.
Este o solutie simpla si comoda de tip shop in a box, totul intr-un singur calculator, ce comunica prin intermediul SmartCash cu celelalte magazine si centrala. Vanzarile se efectueaza prin imprimanta fiscala.

false

false

false

false

false