Claudia
Trasabilitate, inventariere automata si raportare rapide pentru Complex Comercial Fibec Holding, Campina
7 iulie 2008

Receptie mobila de date cu aplicatia SmartCash Mobility folosind terminale de inventariere

Supermarket Fibec din Campina, jud. Prahova, utilizeaza aplicatia SmartCash Mobility pentru inventariere mobila automata impreuna cu cele doua componente software integrate în toate distribuțiile SmartCash Shop. Alaturi de solutia de inventariere mobila au fost achizitionate si trei terminale de inventariere mobila, de achizitie date, utile pentru o suprafata de 1600mp.

Cu SmartCash Mobility se pot face inventare, recepții sau retururi. Aplicatia permine de asemenea, procesarea comenzilor de livrare și etichetarea produselor de pe raft.
Numărul de aplicații practice ale soluției este nelimitat. Sunt posibile atât scenarii de utilizare în interiorul magazinului cât și de la distanță, printr-o conexiune la internet.

Folosind terminale de inventariere, angajatii supermarket-ului Fibec au scurtat timpul de receptie a marfii cu 40%

Receptia de marfa se efectueaza direct la descarcarea din camion a marfurilor. Astfel, este posibila incheierea proceselor verbale de diferente imediat dupa descarcarea de catre furnizor.

Timpul s-a diminuat datorita faptului ca, o mare parte din receptii se desfasoara in intervalul orar 7 – 11 dimineata inainte de sosirea operatorilor din backoffice. Dupa sosire, acestia proceseaza listele de receptie deja culese si validate de gestionari.

Actualizare preturi la raft si retur la furnizor direct de pe raft

S-a dovedit astfel, cresterea eficientei in activitatea din magazin.

Timpul alocat efectuarii retururilor la furnizor direct de pe raft prin culegerea datelor despre produse si cumularea acestora, s-a scurtat.

In momentul in care, furnizorul revine pentru aprovizionarea normala, operatorul din backoffice are deja pregatit continutul returului, scurtand timpul necesar comunicarii cu acesta

Varianta de aplicatii de inventariere pe loturi elimina complet contestatiile aferente oricarei inventarieri.

Angajatii supermarket-ului Fibec sunt foarte multumiti de solutia SmartCash Mobility care accelereaza considerabil ritmul de inventariere si receptie.

0 Comentarii

Categorie: Știri

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!