Stefania Moraru
Suna clopotelul la Scoala de Vara Magister!
2 august 2013

Utilizarea la parametri optimi a platformei SmartCash RMS

Luna aceasta, relansam Scoala de Vara Magister, seria de workshop-uri gratuite pentru utilizatorii platformei software SmartCash Retail Management System, dezvoltate de companie.

Astfel, in fiecare vineri, incepand cu 9 august 2013, la sediul Magister din strada Wilhelm Filderman nr. 12, Bucuresti, sunt asteptati operatori, sefi de magazin, manageri de retele, precum si parteneri certificati ai companiei, firme care ofera servicii de implementare, service si training pentru solutiile SmartCash RMS.

Prima editie a Scolii de Vara Magister, din august 2012, s-a bucurat de mare succes in randul utilizatorilor SmartCash, la cursuri participand angajati ai companiilor Cris-Tim, Vel Pitar, Agricola Bacau, Frey Wille, Magazinul de Accesorii si Mobila, Clau & Ove, Conan Strong etc.

Participantii au primit astfel informatii direct de la specialistii in suport tehnic ai Magister, iar la final li s-au inmanat certificate de atestare a cunostintelor dobandite in cadrul Scolii de Vara.

Pentru editia de anul acesta, Magister Software invita indeosebi utilizatorii care au trecut de curand de la platforma Softmentor la SmartCash RMS. In contextul perioadei de acomodare prin care acestia au trecut de la implementarea noii solutii, workshop-urile Scolii de Vara sunt prilejul ideal pentru aprofundarea cunostintelor si depasirea eventualelor dificultati in utilizarea la parametri optimi a platformei SmartCash RMS.

In aceeasi masura sunt bineveniti si colaboratorii Magister, parteneri certificati sau in curs de certificare. Acestia au inceput in primavara aceasta un amplu program de specializare in servicii de implementare, suport tehnic si training pentru solutiile SmartCash, si, cu ocazia Scolii de Vara, au posibilitatea de a-si perfecta aptitudinile dobandite in procesul de invatare.

Tema intalnirilor este una deschisa, participantii fiind incurajati sa propuna subiecte inspirate din activitatea lor cotidiana in retail. Magister propune urmatoarea tematica pentru cele patru workshop-uri:

[list type=check]

 • Comanda interna de la POS;
 • Factura fiscala in forma completa pe bon;
 • Noi servicii de plata la POS in premiera in Romania cu SmartCash POS;
 • Vanzarea fractionata;
 • Monitorizarea mai buna a platilor cu cardul;
 • Automatizarea vanzarii prin facturare in regim cash & carry;
 • Controlul anularilor de bon cu SmartCash Shop;
 • Modificarea automata a preturilor de vanzare;
 • SmartCash Everywhere;
 • Stocul si incasarile in timp real pentru retele de magazine;
 • Analize de stoc si incasari in timp real pentru retele de magazine;
 • Scenarii de utilizare SmartCash RMS in regim Cash & Carry;
 • Directii de dezvoltare ale SmartCash RMS in anul urmator;
 • Sesiune de discutii libere;

[/list]

Scoala de Vara Magister se deschide oficial vineri, 9 august 2013, la ora 10:00. Worksopurile sunt gratuite, au o durata de 3 ore si se adreseaza unui nivel de cunostinte mediu.
Intrucat numarul de locuri este limitat, este obligatorie confirmarea prezentei la urmatoarele date de contact:

Tel: 031.8210150;
Fax: 031.8220041;
E-mail: office@magister.ro

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Știri

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!