Stefania Moraru
Targul Case de Marcat si Solutii Informatice de Gestiune, Predeal 2012
9 octombrie 2012

Editia a VI-a a evenimentului anual organizat de Patronatul Comerciantilor si Servisantilor de Case de Marcat din Romania s-a incheiat. Reprezentantii  a cincizeci dintre cele mai importante firme din domeniu, printre care s-a numarat si Magister, s-au reunit in week-end-ul 5-7 octombrie 2012 la Predeal, in Complexul „Eden”. Conferintele au debutat cu prezentarea partenerului oficial al evenimentului, BPC COM International, importator de echipamente pentru retail, reprezentat de doamna Judit Dobrescu,  directorul societatii. Evenimentul a continuat cu analiza comparata a cinci modele de cantare din aceeasi clasa, prezentata de vicepresedintele Patronatului si directorul general Magister, dl. Dor Bujor Padureanu.

Standurile companiilor prezente nu au dus lipsa de vizitatori, participantii dovedind un real interes pentru  noutatile din domeniul solutiilor pentru retail, dar si pentru a initia sau consolida colaborari. Cei care au vizitat standul Magister au avut ocazia sa afle mai multe despre companie de la d-na Mihaela Petcu, coordonatorul retelei nationale de Dealeri Autorizati SmartCash, si dl. Bogdan Vladu, consultant comercial.

Printre noutatile pregatite de Magister s-au numarat pachetul promotional lansat luna trecuta,Un magazin intr-o cutie”, programul „Cel mai bun start pentru magazinul tau” si multe altele. Invitatii au putut, de asemenea, sa testeze echipamentele de retail integrate cu platforma SmartCash RMS, aduse special pentru targ. Produsul-vedeta a fost cantarul Dibal W-015 din seria 500, gama Wind, recent integrat din punct de vedere software in solutiile oferite de Magister. Acesta se remarca printr-un raport calitate-pret excelent, fiind un produs recomandat celor care nu doresc sa faca rabat de la calitate platind un pret mai mic.

Evenimentul a fost un bun prilej pentru ca o parte din Partenerii Certificati Magister si Dealerii Autorizati SmartCash sa se intruneasca inainte de Intalnirea Anuala a Partenerilor Magister – eveniment anual dedicat retelei distribuitorilor de solutii marca Magister. Astfel, dintre companiile partenere Magister au participat la targ Velvet Com, WBI Data, GB Service, Inita 1996, Gip Tronic Service ’96, Emsys, Rel Service, Rel Sys Pro.

Targul Case de Marcat si Solutii Informatice de Gestiune este un eveniment care dovedeste consolidarea treptata a relatiilor dintre furnizorii de solutii hardware-software pentru retail, intr-un efort comun de a oferi comerciantilor din Romania produse si servicii calitative, la standarde europene.

Galerie Foto

[slickr-flickr delay=”10″ items=”20″ tag=”Targul Case de Marcat”]

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Evenimente
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!