Claudia
Tiffosi, stil si rafinament
10 iunie 2008

Lantul de magazine Tiffosi se extinde lansand un nou magazin in cadrul Baneasa Mall. Tiffosi inseamna tendinte noi pentru hainele sport, propunand un stil vesel, urban, combinand elemente retro dar si moderne si folosind materiale numai din fibra naturala. Colectia Tiffosi este dedicata tuturor, indiferent de varsta.
Tiffosi Baneasa Mall a optat pentru sistemul integrat SmartCash RMS oferit de Magister Software. Solutia implementata de Tiffosi este de tip monopost, shop in a box, si include programul SmartCash POS cu imprimanta fiscala Datecs si programul de gestiune SmartCash Shop, versiune Professional.
Actualizarea automatizata a nomenclatorului de produse si receptia pe baza de fisiere packlist se efectueaza folosind solutia integrata pentru retele de magazine.
Tiffosi va coloreaza viata, aducand culoare si stil in vestimentatia dumneavoastra. O colectie dinamica si interesanta ce captiveaza orice cumparator.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!