Claudia
Tentatia unui magazin inteligent – ELLE la Mall Baneasa
5 iunie 2008

Colectia ELLE pret-a-porter este una dintre cele mai bine vandute din lume, datorita unicitatii modelelor sale dar si succesului revistei cu acelasi nume. Conceptul ELLE transpune experienta in culoare si forma devenind o forma de exprimare a feminitatii prin moda.
Baneasa Mall este locatia primului magazin ELLE din Romania, unde multe alte brand-uri romanesti si internationale si-au lansat oferta pentru vizitatori.
Solutia SmartCash RMS a fost implementata la magazinul ELLE, fiind una completa, avand componenta de gestiune SmartCash Shop, componenta de vanzari SmartCash POS precum si modulul de achizitie date si inventariere SmartCash Mobility.
Le centrala mai functioneaza si aplicatia SmartCash NetBridge care centralizeaza si transfera tranzactiile raportate de catre magazine la nivel de retea catre aplicatii terte.
Prin intermediul SmartCash Mobility, stocurile sunt verificate in timp real si exista mereu date exacte despre situatia din magazin.
Terminalul POS de tip Triview asigura vanzari rapide in regim de imprimanta fiscala, insotite de cititor si imprimanta de coduri de bare precum si un sertar de bani. Datele din magazin sunt descarcate cu ajutorul unui terminal mobil de achizitie date wireless.
Daca sunteti impatimiti de shopping, ELLE va asteapta pentru tentatii unice si o calitate exceptionala. Un magazin care stie ce vrea; un magazin inteligent.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!