Claudia
Training cu candidatii la acreditare
18 martie 2008

Pe data de 17 martie 2008 s-a desfasurat la sediul Magister Software sesiunea de traing pentru noii candidati la acreditare. La intalnire au participat reprezentanti de la mai multe firme din tara ce doresc sa devina parteneri certificati : Blu Media din Craiova, ECR Systems din Craiova, Mister Kleen din Iasi, IIRUC Service Banat cu sediul la Timisoara si Sagrada Construct din Cluj-Napoca.
In prezent partenerii nostri certificati sunt capabili sa acopere 85% din teritoriul tarii, oferind servicii prompte si de calitate prin promovarea solutiilor SmartCash RMS chiar si in judetele cele mai indepartate, bucurandu-se de respectul clientilor.
Structurat conform etapelor de implementare a unei solutii, cursul a cuprins evidentierea principalelor strategii de marketing si vanzari, modului de prezentare a unei solutii in fata clientului precum si metodologia contractarii, etapele instalarii solutiei la magazin, training-ul de instruire a personalului din magazin, urmarirea tuturor pasilor prin procese verbale de predare si instalare a echpamentelor, si nu in ultimul rand s-a discutat perspectiva incheierii unor contracte de asistenta post-instalare pentru clientii care opteaza pentru support tehnic permanent in schimbul unui abonament lunar.
Firma Sagrada Construct din Cluj a fost deja acreditata devenind partener certificat in urma unor implementari recente in municipiul Cluj-Napoca.
In ce priveste partenerii juniori, va rugam sa apelati la serviciile lor in judetele de acoperire ale fiecaruia : Blu Media : Dolj, Gorj, Mehedinti ; Ecr Systems : Dolj, Gorj, Olt, Valcea, Mehedinti, Arges ; Mister Kleen : Iasi, Suceava, Botosani, Vaslui, Vrancea ; IIRUC Service Banat : Bihor, Arad, Timis, Caras-Severin.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!