Claudia
WBI Data implementeaza SmartCash RMS in doua retele noi de magazine
31 martie 2008

Doua lanturi noi de magazine se lanseaza la Iasi in a doua jumatate a lunii martie 2008. Anis si Bobo Shop sunt brand-uri noi romanesti pe piata retail, oferind clientilor sai produse de calitate la preturi convenabile. Anis propune o gama variata de lenjerie intima pentru femei. Bobo Shop este un magazin de cadouri si diverse decoratiuni pentru casa.
De instalarea si deschiderea magazinelor s-a ocupat partenerul nostru certificat firma WBI Data din Odorheiul Secuiesc. Pana acum au fost lansate sapte magazine si o centrala cu depozit la Iasi. Locatiile magazinelor indica un trafic ridicat si un interes deosebit pentru promovarea acestor brand-uri alaturi de multe alte brand-uri internationale de renume: pentru Iasi – Hala Centrala, Moldova Mall si Carrefour Felicia. Alte doua magazine Anis si Bobo Shop au fost lansate de curand in Targu Mures.
Solutia se sprijina pe o varianta monopost la nivelul magazinelor, cu SmartCash POS si imprimanta fiscala Datecs pentru partea de vanzari si SmartCash Shop versiune Mono pentru partea de gestiune. La centrala de magazine functioneaza SmartCash Shop versiune NetCenter precum si componenta SmartCash NetBridge pentru centralizarea informatiilor de la magazine si actualizarea stocurilor in timp real in toata reteaua. In plus, magazinele sunt dotate cu terminale mobile de achizitie date pentru inventarierea usoara a datelor si transmiterea lor imediata la serverul SmartCash Mobility.
Trebuie sa laudam efortul echipei tehnice WBI Data care a reusit sa instaleze solutia SmartCash RMS la magazinele din Iasi in doar sase zile, timp in care a fost instalat sistemul, s-au pus la punct toate detaliile tehnice si s-a desfasurat training-ul staff-ului de magazine pentru operarea programului. Si magazinele din Targu Mures au fost deschise in timp record, 2 zile, datorita unei tehnici de implementare standard valabila in intreaga de retea de parteneri, foarte eficienta si rapida.
Cele sapte magazine deschid perspectiva unui succes in toata tara prin promovarea unor brand-uri autohtone noi facand fata concurentei.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!