Claudia
Training Parteneri Magister
2 decembrie 2010

Saptamana trecuta, Magister a organizat training-urile dedicate Partenerilor sai Comerciali si Certificati. In 24 si 25 noiembrie, la Hotel Golden Tulip din Bucuresti, s-a dat startul actiunilor de suport pentru parteneri, actiuni prefigurate si discutate in cadrul Intalnirii Anuale a Partenerilor Magister de la Poiana Brasov.

Ne bucura participarea numeroasa a partenerilor, in ambele zile de training. In 24 noiembrie, Partenerii Comerciali au primit date utile referitoare la cum se poate imbunatati procesul de vanzare. In 25 noiembrie, am fost onorati de prezenta Partenerilor Certificati, care au participat la o sesiune de training si testare a echipamentelor din solutiile Magister. Fiecare training s-a incheiat cu o sesiune de verificare a cunostiintelor dobandite de participanti.

In cele doua zile de training au participat in total 110 cursanti, sesiunile prilejuind un schimb de experienta extrem de util pentru profesionistii implicati in comercializarea si service-ul platformei SmartCash RMS.

Multumim partenerilor pentru interesul manifestat in privinta strategiei de dezvoltare si suport a Magister, suntem siguri ca suntem la inceputul unui drum care se va dovedi viabil si eficient pentru intreaga familie Magister.

Puteti descarca fotografiile de la cele doua evenimente de pe serverul ftp.magister.ro, din sectiunea PR, sau vizitati pagina de Facebook a Magister Software unde veti gasi de asemenea imagini de la evenimente.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!