Claudia
Training-uri Magister Software pentru parteneri certificati
29 mai 2006

Ultima serie de training-uri la sediul Magister Software a avut loc vineri, 26 mai 2006. La training au fost prezenti cate doi reprezentanti din partea firmelor Altrix Distribution (Mures) si Inttec (Arges), candidate la acreditare. Aceste firme au semnat un acord de principiu cu Magister Software pe o perioada de doua luni de zile, timp in care vor incerca sa indeplineasca toate conditiile pentru a fi certificate. La training au mai participat specialisti ai firmei Sentra din Suceava, in vederea re-acreditarii din 2006.
Va amintim, ca, potrivit noului sistem de acreditare pentru titlul de partener certificat Magister Software, orice firma din Romania care doreste certificarea, poate participa la un training cu specialistii de la Magister Software avand la dispozitie doua luni de zile pentru indeplinirea conditiilor eliminatorii. Firmele care sunt deja certificate pot reinnoi certificarea pe baza semnarii unui contract cu Magister Software, ulterior indeplinirii noilor conditii de acreditare si sustinerii unui training de vanzari si service.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!