Claudia
Trei instalari SmartCash RMS in judetul Suceava
17 august 2009

Partenerul certificat in judetul Suceava, firma Sentra, a instalat recent solutia SmartCash RMS in trei magazine. Este vorba despre reteaua de supermarket-uri Orizont, lansate in localitatile Fratautii Noi si Straja din judetul Suceava si supermarketul Econom din comuna Marginea, acelasi judet.
In timp ce supermarket-urile Orizont sunt dotate cu o solutie simpla ECR cu case de marcat Datecs si server de backoffice MultiCom, iar coordonarea in retea se face cu versiunea NetCenter a aplicatiei SmartCash Shop, magazinul Econom a optat pentru o solutie mai complexa cu terminale POS, avand in vedere si spatiul destul de mare ocupat.
Econom este un supermarket modern, facand cu brio concurenta hipermarketurilor de brand din judet. Cele doua puncte de vanzare echipate cu sisteme SmartCash POS si imprimante fiscale functioneaza ireprosabil. Magazinul utilizeaza la nivel de backoffice interfata de comunicatie cu programul de contabilitate WinMENTOR la care se conecteaza prin intermediul aplicatiei SmartCash NetBridge.
La raioanele de mezeluri si legume & fructe au fost instalate doua cantare Datecs DT15LP cu imprimante de coduri de bare, pentru cantarirea si etichetarea produselor.
Platforma SmartCash RMS beneficiaza de o imagine foarte buna in nord-estul tarii datorita numeroaselor instalari de succes in zona, gratie eforturilor partenerului Sentra.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!