Claudia
Reteaua Original Marines se extinde la Timisoara
14 august 2009

Reteaua de magazine Original Marines a lansat in luna iunie un nou magazin la Timisoara, in centrul comercial Kappa. Instalarea a fost efectuata de catre partenerul nostru certificat din zona firma Vesper.

Original Marines este deja un brand consacrat in Romania si foarte indragit atat de mamici cat si de cei mici datorita calitatii produselor sale, care sunt in principal confectii pentru copii.

Similar solutiei adoptate de colegii din Bucuresti sau Constanta, magazinul din Timisoara a optat pentru o solutie monopost, foarte comoda in cazul unui lant de magazine mici si distribuite in tara. Sistemul POS compact include un calculator cu dublu rol – de terminal de vanzari si statie de receptie, imprimanta fiscala, cititor de coduri de bare, monitor LCD si sertar de bani. Aplicatia SmartCash POS opereaza vanzarile prin identificarea vizuala a articolelor (coduri de bare), asigurand o securitate sporita si tranzactionarea directa cu serverul SQL; iar aplicatia SmartCash Shop, in versiune Professional, se ocupa de organizarea magazinului si controlul fluxului de marfa din momentul receptiei pana in momentul vanzarii.

Popularitatea brandului italian Original Marines s-a impus rapid si in Romania, dovada extinderea retelei in trei locatii diferite din tara, iar afacerea functioneaza “ca pe roate” gratie unui sistem de management performant si fiabil.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!