Claudia
Un nou magazin cu SmartCash Shop in Sfantu Gheorghe
19 martie 2007

Prima instalare a partenerului nostru certificat Soft Time din Brasov a avut loc la magazinul Sepsiker. Solutia SmartCash Shop a fost implementata la Sepsiker, in Sfantu Gheorghe, alimentara de cartier propunand clientilor sai diverse produse alimentare cu precadere lactate si mezeluri.
Sistemul cuprinde o unitate EcoPOS cu imprimanta fiscala Datecs, tastatura programabila, monitor LCD, cititor de coduri de bare unidirectional Metrologic Voyager si sertar de bani.
Un cantar DIGI si unul Datecs cu etichetare asigura necesarul la rafturile de mezeluri si fructe & legume.
Serverul de backoffice MultiCom Shop Server, produs de Magister Software, isi asuma rol de statie de lucru si server simultan, asigurand toate functiile magazinului impreuna cu un scaner Metrologic Voyager.
Sepsiker este o locatie pentru cumparaturi foarte comoda si binevenita in zona. Specialistii de la Soft Time s-au ocupat de instalarea sistemului asigurand si training-ul personalului in vederea inceperii activitatii.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!