Claudia
SmartCash POS in primul magazin JYSK Oradea
22 martie 2007

JYSK reprezinta un lant de magazine specializat in produse de menaj si utilitare casnice, cu peste 27 ani de experienta si succes in toate tarile. Avand peste 1150 de filiale, proiectul se extinde in Romania din 2007, prin deschiderea primului magazin la Oradea, in 15 martie.
La Oradea, hypermarket-ul JYSK combina solutia proprie backoffice bazata pe platforma Navision ERP cu frontoffice-ul SmartCash POS prin intermediul interfetei de comunicatie SmartCash POS Gateway. Interfata bidirectionala dintre sistemul POS si ERP-ul Navision a fost adaptata de specialistii de la Magister Software intr-un timp record, astfel incat deschiderea magazinului sa poata avea loc in cel mai scurt timp posibil.
Solutia din frontoffice consta in sase puncte de vanzare dotate cu sisteme POS de tip Triview POS 82A, imprimante fiscale Datecs, cititoare de coduri de bare Metrologic Voyager, sertare de bani si display client.
SmartCash POS exploateaza la maxim toate facilitatile puse la dispozitie de POS-ul Triview oferind fiabilitate si viteza sporita in frontoffice, unde fluxul de clienti este mare. Operarea exclusiva prin intermediul ecranului touchscreen asigura rapiditate prin realizarea tuturor operatiilor prin simpla atingere a ecranului. Autentificarea si deschiderea POS-urilor este realizata prin carduri magnetice de acces, asigurand astfel un control strict al activitatii de vanzare.
La JYSK clientii vor gasi mereu exact ce au nevoie pentru acasa, cele mai bune produse, servicii ireprosabile, sfaturi, recomandari. Gama de produse este foarte variata: de la mobilier pentru bucatarie, dormitor, sufragerie si accesorii, lenjerie, perne, plapume, paturi, draperii, textile pentru casa (servetele, perdele, covoare), mobilier de gradina, articole de camping (saltele, saci de dormit), pana la alte produse casnice (vesela, lampi, jucarii, cadouri, accesorii), toate la preturi acceptabile si de o calitate foarte buna.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!