Claudia
Un nou partener certificat Magister Software la Tg. Mures
7 decembrie 2005

Un nou partener certificat vine sa se alature retelei de parteneri Magister Software, firma Birotech Pres din Targu Mures, judetul Mures. Firma Birotech Pres a fost certificata in calitate de partener Magister Software pentru zona judetului Mures, unde se va ocupa de comercializarea solutiei SmartCash Shop in toate variantele sale si de instalarea acestora la client, asigurand si suportul tehnic necesar atat in perioada instalarii cat si dupa, prin contracte de service.
Firma Birotech este binecunoascuta in zona ei de activitate pe segmentul electronice, telecomunicatii si hardware, avand o experienta de invidiat.
Rugam clientii Magister Software din area judetului Mures sa apeleze cu incredere la serviciile firmei Birotech Pres pentru achizitionarea si instalarea solutiilor SmartCash Shop precum si pentru informatii despre acestea.
In urma unui training la sediul Magister Software, specialistii de la Birotech Pres au fost initiati si instruiti in vederea unor cunostinte solide despre aplicatie si asistenta.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!