Claudia
Reteaua de parteneri Magister Software se extinde
18 noiembrie 2005

Reteaua de parteneri Magister Software s-a extins de curand prin includerea a doi noi parteneri certificati: firmele Diana Service din Satu Mare si WBI Data din Odorheiul Secuiesc. Aceasta extindere inseamna consolidarea pozitiei Magister Software in partea de centru si nord vest a tarii, unde solutiile SmartCash Shop sunt din ce in ce mai cautate si se bucura de succes printre clienti.
Cei doi parteneri noi Magister Software vor oferi asistenta pentru vanzari si suportul tehnic necesar pentru judetele unde isi desfasoara activitatea, adica Satu Mare, Maramures, Salaj si respectiv Harghita, Mures.
Specialistii de la Diana Service si WBI Data au participat la un training la sediul Magister Software unde au fost initiati in variantele solutiilor SmartCash Shop, primind toate materialele necesare pentru consolidarea cunostintelor lor. Ei vor primi de asemenea din partea tehnicienilor de la Magister Software orice sprijin si consiliere in timpul viitoarelor implementari.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!