Claudia
Upgrade de sistem SmartCash Shop la benzinaria Petrom, Urziceni
2 februarie 2005

Benzinaria Petrom Urziceni, care a implementat in 2003 solutia Magister Software optand pentru programul SmartCash Shop si un driver universal pentru casa de marcat, alege acum in 2005 o solutie mai performanta. In urma unui upgrade a fost instalata versiunea SmartCash POS, implementand unul dintre cele mai moderne sisteme de vanzare la ora actuala.

Actualizarea sistemului SmartCash Shop este posibila in timp in scopul obtinerii unor rezultate mai bune si a unei functionari mai eficiente. Un magazin de dimensiuni mici sau medii alege de obicei la deschidere o solutie mai ieftina si mai simpla, avand posibilitatea de a alege una mai complexa in timp, odata cu dezvoltarea magazinului si cu cresterea veniturilor in vederea satisfacerii necesitatilor mereu crescande.

Upgradarea prin instalarea sistemului SmartCash Shop Professional POS la nivel de backoffice a permis evidentierea stocurilor in timp real si controlul mai riguros al activitatilor din magazin. In frontoffice functioneaza in momentul de fata doua terminale POS ce folosesc programul SmartCash POS model Datecs FP-550T.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!