Claudia
SmartCash Shop, compatibil 100% cu leul greu
3 martie 2005

Magister Software, producatorul solutiei integrate pentru magazine si supermarket-uri – SmartCash Shop, aduce la cunostinta clientilor sai urmatorul anunt. Odata cu trecerea la leul greu, sistemul oferit de compania noastra nu va suferi modificari, el fiind deja adaptabil la asemenea tranzitii. Solutia companiei a fost mereu compatibila cu tranzitia la leul greu si cu operarea de preturi in precizie variabila.

SmartCash Shop, produsul Magister Software creat special pentru magazine si supermarket-uri, a fost proiectat de la bun inceput pentru a fi o solutie integrata cu echipamente fiscale adaptabile la modificari si prevazut cu posibilitatea de a lucra cu o precizie dorita de utilizator, in ceea ce priveste preturile de vanzare.

In lumina modificarilor legislative datorate denominarii monedei nationale, tranzitia la noile conditii presupune costuri nule pentru clientii nostri. Incepand cu 1 iulie 2005 trecerea la noua moneda se va face prin modificarea rapida a optiunilor de functionare a programului precum si prin simpla reprogramare a echipamentelor fiscale pentru a opera cu precizia a 2 zecimale.
Pentru clientii care au incheiat contracte de asistenta tehnica cu Magister Software sau cu unul dintre partenerii certificati din tara ai companiei, asistenta si modificarile necesare denominarii preturilor de achizitie si vanzare sunt gratuite.

Va reamintim ca in conformitate cu normele metodologice, incepand cu data de 1 iulie 2005 pentru marfa existenta pe stoc, comerciantii vor trebui sa efectueze denominarea intr-o singura directie (One Way) a preturilor de achizitie si a celor de vanzare pentru exprimarea lor in lei noi la un factor de denominare de 10.000 lei vechi pentru 1 leu nou.
Gratie platformei SQL utilizate si a functiilor de intretinere inglobate in program de la inceput, operatiunea de denominare One Way se poate efectua intr-un timp extrem de scurt.

In urma denominarii, preturile de vanzare vor pierde un numar de caractere prin rotunjire, de aceea recomandam clientilor nostri sa foloseasca functiile puse la dispozitie de aplicatii si in mod progresiv sa ajusteze preturile de vanzare catre valori potrivite cu moneda nou folosita. Aceasta abordare va usura operatiile de vanzare mai ales in ceea ce priveste acordarea de rest la sumele incasate.

Compania noastra isi asigura clientii ca tranzitia la leul greu nu se va face simtita in magazinele care utilizeaza platforma SmartCash Shop. Va fi o operatiune usoara, fara costuri, iar sistemul nostru va garanta si in continuare succesul afacerii afacerii dvs.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!