Dor Bujor Padureanu
Va asteptam la Targul de Case de Marcat si Solutii Informatice la Predeal
2 octombrie 2012

Dragii mei,

Ma bucur alaturi de colegii mei, ca in weekend-ul urmator, cu ocazia Targului de Case de Marcat si Solutii Informatice, organizat de patronatul nostru, vom avea ocazia sa ne intalnim.

Vom participa la acest eveniment alaturi de partenerul oficial al evenimentului, firma BPC din Bucuresti, impreuna cu care am pregatit o suita de prezentari construite in jurul noii game de cantare cu etichetare Dibal – Wind si Mistral.

Probabil ca stiti deja, daca urmariti serialele noastre e-mail, ca Magister este prima companie producatoare de software din Romania care a integrat aceasta noua gama de cantare in produsele sale software.

La standul nostru veti putea vedea pe viu ce pot oferi noile cantare, care este modul de programare al acestora din SmartCash si mai ales cat de multe functionalitati includ pentru pretul extrem de rezonabil pe care il au.

Totodata va asteptam sa vedeti pe viu componenta (hard-soft) a noului pachet promotional Magister, lansat zilele trecute sub titlul „Un magazin intr-o cutie” – un magazin complet dotat cu 2995Lei TVA inclus. La stand puteti ridica materialele promotionale pentru aceasta noua campanie.
Am pregatit desigur si alte surprize, dar despre ele vorbim mai pe indelete la Predeal.

Pentru toti colegii nostri din tara, vreau sa anunt cu aceasta ocazie si evenimentul anual organizat de Magister, anume Intalnirea Partenerilor Magister 2012. Ca in fiecare an, evenimentul este programat in prima parte a lunii noiembrie, anul acesta fiind organizat intre 9-11 noiembrie.

Ne-am gandit la o locatie mai pitoreasca de aceasta data si dupa ce am vizitat temeinic stabilimentul, mi-am dat acordul „in deplina cunostinta de cauza” pentru Hotelul Posada Vidraru, de sus, de la lacul cu acelasi nume.

Se ajunge foarte usor si credeti-ma este absolut extraordinar! Are propriul debarcader, vom face si o croaziera pe lac, cu tuica si vin fiert, dar cel mai important ne vom intalni din nou, speram ca mai puternici si mai intariti pregatindu-ne pentru anul ce va veni.

Vom reveni cu detalii legate de organizare in cursul saptamanii.

Sa ne vedem cu bine asadar la Predeal, cu acei dintre dvs. care participa la eveniment si cu toata echipa in noiembrie la intalnirea noastra anuala.

Va multumesc si va asteptam cu drag!

Dor Bujor Padureanu
Director General

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!