Claudia
Vel Pitar alege solutiile Magister pentru reteaua proprie de magazine
21 martie 2011

Incepand cu aceasta luna, Vel Pitar, liderul de piata pentru produse de morarit si panificatie, da startul proiectului de informatizare a propriei retele de magazine. Magister va furniza solutiile sale integrate hard-soft de management de magazin, urmand sa le implementeze in peste 100 de locatii pana la sfarsitul anului.

Un nou proiect de anvergura porneste in piata magazinelor mici si medii. Vel Pitar va informatiza cele peste 100 de magazine proprii, pana la sfarsitul anului, pentru a-si dezvolta si consolida afacerea si pozitia de lider de piata de produse de morarit si panificatie din Romania.

Magister a fost, din nou, compania aleasa sa furnizeze nu numai solutii pentru managementul eficient al viitoarei retele, la nivel de locatie si centralizat, ci si know-how pretios referitor la domeniul retailului mic/mediu. Este o confirmare a pozitiei noastre de lider in piata solutiilor de retail mic/mediu, dar si a reputatiei de furnizori de incredere, pentru care coordonatele timp/buget sunt esentiale.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!