Claudia
QlikView lider al Quadrantului Magic de BI in 2011
16 februarie 2011

QlikView, platforma BI pe care Magister a construit SmartCash Oxygen, intra in 2011 in careul de Lideri ai Quadrantul Magic de BI – studiu Gartner.

In urma cu putin timp, Gartner (un nume de referinta in studii si analize ample din domeniul IT) a facut public raportul sau din 2011 referitor la jucatorii cei mai relevanti ai pietei mondiale de platforme BI. Conform acestui studiu (vezi link www.gartner.com) QlikTech (producatorul QlikView) a avansat in ultimul an din careul Challengerilor in cel al Liderilor, ocupand acum aceasta prestigioasa pozitie alaturi de jucatori-mamut ai pietei BI ca IBM, Oracle sau Microsoft.

Studiul Gartner arata, de asemenea, ca platforma QlikView a castigat punctaje semnificative mai ales datorita utilizarii extrem de usoare, a timpilor de raspuns foarte redusi si, in general, a unei abordari foarte orientate catre consumator. Este o confirmare a motivelor pentru care Magister a ales QlikView ca platforma de dezvoltare pentru aplicatia proprie de BI – SmartCash Oxygen, primul instrument online si offline de analiza pentru managementul magazinelor mici si medii.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!