Diana Ionescu
Webinar gratuit SGR – RetuRO – SmartCash RMS 2024
19 decembrie 2023

Suntem incantati sa va invitam la webinarul „SGR – RetuRO – SmartCash RMS 2024„, conceput special pentru a va ghida in noua era a sustenabilitatii.

In acest webinar gratuit, vom explora impreuna scenariile practice si eficiente de utilizare a ambalajelor reciclabile SGR, integrandu-le fara efort in operatiunile dvs. curente. Vom merge dincolo de teorie, oferindu-va o perspectiva detaliata, pas cu pas, despre cum sa va aliniati afacerea cu cerintele din ce in ce mai stringente ale economiei circulare.

Vom aborda subiecte precum:

  • Setarile cheie si modurile de operare pentru o tranzitie lina catre utilizarea ambalajelor reciclabile;
  • Cum sa va conformati rapid cerintelor economiei circulare, minimizand impactul asupra proceselor operationale existente;
  • Explorarea functionalitatilor SGR disponibile in platforma SmartCash RMS, incepand cu versiunea din ianuarie 2024.

Acest webinar nu este doar o oportunitate de a invata, ci si un spatiu pentru a impartasi idei si a discuta provocarile si solutiile cu experti si analisti Magister. Este momentul perfect pentru a va asigura ca afacerea dvs. nu doar ca raspunde cerintelor actuale, dar este si pregatita pentru viitor.

Nu ratati aceasta ocazie unica de a va pozitiona afacerea in fruntea inovatiei si sustenabilitatii. Va asteptam cu nerabdare sa va alaturati discutiei pe SmartCash Community.

0 Comentarii

Categorie: Evenimente | Știri

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!