Diana Ionescu
Workshop gratuit dedicat instruirii francizatilor METRO LaDoiPasi
23 noiembrie 2021

Magister lanseaza programul de instruire pentru francizatii METRO LaDoiPasi

Joi, 4 noiembrie 2021, am inceput seria de workshopuri gratuite dedicate francizatilor METRO LaDoiPasi care utilizeaza platforma SmartCash RMS. Workshopurile vin ca urmare a dezvoltarii sustinute a retelei LaDoiPasi din ultima perioada. Acestea au drept scop instruirea noilor francizati din programul METRO care au ales solutii software SmartCash RMS, dezvoltate de Magister.

In acest context, am lansat o serie de trei workshopuri special dedicate francizatilor LaDoiPasi.
La fiecare workshop, desfasurat online in zilele de joi, pe platforma SmartCash Community, au participat in media circa 30 de persoane, printre care reprezentanti METRO Romania, clienti utilizatori ai solutiei SmartCash RMS in magazinele LaDoiPasi si back-office, precum si parteneri Magister implicati in procesul de instalare si mentenanta a solutiilor SmartCash.

Principalele teme de discutie au fost:

  • schimbul de date cu METRO;
  • modul de utilizare a interfetei API;
  • recapitularea operatiunilor principale derulate prin programul SmartCash Shop si respectiv a celor din SmartCash POS.

Pe 11 noiembrie, in cel de-al doilea workshop participantii au putut afla informatii despre:

  • rapoarte operationale esentiale controlului activitatii din magazine;
  • transmiterea datelor colectate in magazine catre aplicatii de contabilitate;
  • rapoarte si analize generate pe baza datelor colectate si utilizarea lor in luarea deciziilor de business.

Ultima sesiune de workshop, din 18 noiembrie, a abordat aspecte referitoare la fidelizare si creare a promotiilor in magazinele LaDoiPasi:

  • implementarea promotiilor la nivel de articol;
  • promotii de volum si promotii planificate;
  • fidelizarea clientilor prin programe proprii, carduri-cadou si solutii de vouchere valorice emise in sistem deschis.

Cum workshopurile au fost interactive, fiecare participant a avut posibilitatea de a comunica atat cu analistii Magister, cat si cu reprezentantii METRO participanti in cadrul sesiunii. De pilda, unii retaileri chiar au prezentat spete din activitatea lor cotidiana in magazin, in ceea ce priveste schimbul de date cu centrala METRO si utilizarea interfetei API (SmartCash METRO Gateway).

„Este o onoare si o bucurie pentru noi sa sustinem comertul independent din Romania. De altfel, misiunea Magister inca de acum aproape 20 de ani, cand ne-am inceput activitatea. Extinderea sustinuta a retelei LaDoiPasi demonstreaza, o data in plus, potentialul de crestere al comertului autohton si dorinta retailerilor de a se alinia la tendintele prezentului si viitorului. Toate acestea sunt posibile doar prin implementarea unor solutii si echipamente de top. Echipamentele vor ajuta in gestiunea afacerilor la aceleasi standarde de performanta precum ale marilor retele internationale pe care le concureaza. Pe langa solutiilor hardware-software, recent instalate in magazinele LaDoiPasi, le oferim francizatilor acest program dedicat de instruire. Programul este gratuit, astfel incat personalul sa se familiarizeze rapid cu functionalitatile platformei SmartCash RMS si sa o foloseasca la capacitate maxima”, a declarat Mihaela Petcu, National Sales Manager.

0 Comentarii

Categorie: Evenimente

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!