Diana Ionescu
Numar record de participanti la Scoala de Vara Magister, a 10-a editie
30 august 2021

Scoala de Vara Magister – cea mai ridicata rata de participare din toti anii!

74 de specialisti in retail din toate zonele tarii au participat anul acesta la Scoala de Vara Magister – cea mai ridicata rata de participare din toti anii! Lansat in 2012, programul Scoala de Vara Magister – unic in bransa furnizorilor pentru retail din Romania – consta intr-o serie de workshop-uri gratuite, in care utilizatorii solutiilor SmartCash RMS isi pot extinde si perfectiona cunostintele de utilizare a aplicatiilor noastre si se pun la curent cu noutatile din retail.

Cea de-a zecea editie a Scolii de Vara Magister s-a desfasurat online, in zilele de vineri, 6, 13, 20 si 27 august 2021.

La Scoala de Vara Magister, workshop-urile au fost sustinute de catre colegii nostri, Marina Bibac si Florin Bughirica, analisti de solutii business in cadrul Magister, care au prezentat participantilor cele mai recente functionalitati implementate in platforma software SmartCash Retail Management System, respectiv:

 • Integrarea #eCommerce;
 • Programarea proceselor automate;
 • Automatizarea comenzilor de livrare;
 • Modulul de expediții AWB;
 • Managementul promoțiilor pe articol;
 • Managementul prețurilor planificate;
 • Managementul prețurilor negociate;
 • Automatizarea comenzilor de aprovizionare;
 • Rețete și noutăți legate de acestea;
 • Inventare pe locații de numărare;
 • Corecțiile de stoc.

Cursantii au avut prilejul de a adresa intrebari colegilor nostri, interesandu-se indeosebi de listele alternative de pret pentru platforme online, inventarele pe locatii, integrarea ecommerce, automatizarea comenzilor de livrare si modulul de expeditii AWB.

Puteti urmari inregistrarea uneia dintre sesiuni in filmul urmator:

Numar record de participanti la Scoala de Vara Magister, a 10-a editie

Formatul online a permis mai multor utilizatori SmartCash sa ne fie alaturi: s-au inscris 74 de persoane, specialisti in retail la dealeri autorizati si companii – partenere Magister din toate zonele tarii, de la Constanta pana la Oradea, din Bacau pana in Drobeta Turnu Severin, din Sfantu Gheorghe pana la Satu Mare, asadar din Dobrogea, Moldova, Muntenia, Oltenia si Banat, din Transilvania si Tinutul Secuiesc, precum si din Bucuresti.

Va multumim tuturor pentru implicare si speram sa va fie de folos informatiile pe care le-ati aflat. Spor la vanzari si o toamna bogata in satisfactii va dorim!

0 Comentarii

Categorie: Evenimente

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!