Dor Bujor Padureanu
10 ani Magister, 10 versiuni SmartCash RMS
23 februarie 2012

Da, au trecut 10 ani de activitate Magister. 10 ani in care am deslusit impreuna cu voi din secretele si provocarile retailului si in care am creat SmartCash RMS, o suita de programe ce face activitatea unui magazin tot mai simpla, mai eficienta si mai placuta.

Iata ca am ajuns si la a 10-a versiune SmartCash RMS, care nu e insa o versiune oarecare, ci una care marcheaza schimbari majore in paradigma de functionare a platformei, aduce imbunatatiri substantiale si – indraznim sa credem – ofera un avantaj competitiv magazinelor care il utilizeaza.

De ce am creat SmartCash RMS 10?

Pentru ca suntem in mileniul 3, consumatorii finali sunt tot mai pretentiosi, piata si industria software se schimba intr-un ritm rapid si e esential sa ne adaptam toti pentru a evolua impreuna. Iata de ce avem incredere ca functionalitatile noii versiuni SmartCash RMS 10 vor oferi un nou start magazinelor mici si mijlocii din Romania.

Bineinteles, nu va dezvaluim toate surprizele de acum, dar va invitam sa le descoperiti alaturi de noi la evenimentul de lansare din 7 martie 2012, intre orele 9-13, la hotelul „Golden Tulip Times” din Bucuresti, Bd. Decebal nr. 19 (Piata Muncii).

Vor fi prezenti clienti si parteneri Magister, dealeri autorizati – o intreaga comunitate de specialisti in retail de la care toti avem de invatat. In plus, am putea descoperi noi oportunitati de colaborare – un motiv in plus sa participati. Mai multe detalii aveti in stirea de pe site https://www.magister.ro/ si, desigur, pe pagina noastra de Facebook.

Va multumim ca ne-ati fost alaturi si abia asteptam sa ne revedem! Nu uitati: miercuri, 7 martie a.c., la 9 trecute fix!

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog
Etichete: Aniversare

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!