Dor Bujor Padureanu
Interviuri cu Parteneri Magister participanti la Intalnirea de la Predeal
23 noiembrie 2011

In acest serial am inclus si ultimele interviuri acordate de colegi din tara, din seria celor culese cu ocazia intanirii noastre de la Predeal din luna noiembrie. Iata mai jos cuvintele colegilor nostri:

Interviul acordat de Dl. Marius Egry, administratorul firmei Fisc Consulting din Cluj, Partener Certificat Magister

Interviu cu Dl. Marius Egry, Fisc Consulting - Cluj
Interviu cu Dl. Marius Egry, Fisc Consulting - Cluj

Cu Fisc Consulting ne-am intalnit in urma cu doi ani si de atunci a si inceput colaborarea noastra. Dupa cum o spune chiar dl Egry in interviul sau, Fisc Consulting este o companie a carei activitate principala este implementarea si integrarea platformei software ERP, WinMentor. Necesitatea utilizarii de solutii specializate pe verticale industriale specifice, cum este retail-ul l-a adus pe Marius in echipa noastra. Ne bucuram pentru ca impreuna, alaturi de multi alti distribuitori WinMentor din tara, am colaborat excelent la dezvoltarea interfetei automate de transfer de date dintre SmartCash si WinMentor in beneficiul comun al ambilor producatori software si al clientilor finali..

Interviul acordat de Dl. Otvos Pavel Szilard, administratorul firmei Diana Service din Satu Mare, Partener Certificat Magister

Interviu cu Dl. Otvos Pavel Szilard, Diana Service - Satu Mare
Interviu cu Dl. Otvos Pavel Szilard, Diana Service - Satu Mare

Dupa o perioada de suisuri si coborasuri, intr-un context economic destul de dificil, Dl Szilard reuseste sa renasca in acest an cu un proiect deosebit, nascut chiar din orasul sau natal. Cine s-ar fi gandit in urma cu cativa ani ca vor urma deschideri de lanturi de magazine de ordinul a 30-35 de locatii cu centrala in orase de dimensiunea orasului Satu Mare.? Iata ca acesta este momentul de piata pe care il traim si el tinde sa devina un model comun la nivel national. Este meritul d-lui Szilard alaturi de care fireste se va afla echipa Magister, sustinandu-l in cresterea unei echipe excelente de profesionisti SmartCash in nordul tarii.

Interviul acordat de Dl. Silviu Costea administrator Ram Tech Data Network Galati, Partener Certificat Magister

Interviu cu Dl. Silviu Costea, administrator Ram Tech Data Network - Galati
Interviu cu Dl. Silviu Costea, administrator Ram Tech Data Network - Galati

Silviu este adeptul unui management al afacerii extrem de apropiat de client, calitate care l-a ajutat in proiectele comune dezvoltate impreuna cu Magister pe platforma SmartCash. Cooperarea noastra pe cele doua retele de magazine dezvoltate in zona, ca si pe proiectele punctuale care s-au ivit in zona Galati in acest an, sunt o confirmarea a renumelui excelent de care se bucura Ram Tech in regiunea sa de activitate.

Interviul acordat de Dl. Alexandru Opri administratorul ECR Systems Craiova, Partener Certificat Magister

Interviu cu Dl. Alexandru Opri, director general ECR Systems - Craiova
Interviu cu Dl. Alexandru Opri, director general ECR Systems - Craiova

Intr-o zona cu resurse de dezvoltare destul de limitate din pacate, cum este sudul tarii, Alex face minuni. Impreuna cu el am reusit anul acesta cateva instalari in cele mai nebanuite localitati, la clientii cei mai neasteptati. Perseverent si statornic, Alex face cinste Craiovei reusind acolo unde altii se dau batuti! Bravo Alex, tine-o tot asa!

Interviu acordat de Dna. Gabriela Botea administrator GB Service, Rm. Valcea, Partener Certificat Magister

Interviu cu D-na. Gabriela Botea, administrator GB Service - Ramnicu Valcea
Interviu cu D-na. Gabriela Botea, administrator GB Service - Ramnicu Valcea

O adevarata luptatoare, capabila sa o ia de la capat si sa razbeasca indiferent de greutati, d-na Botea ne prezinta in acest interviu cum a ajuns in echipa Magister si mai ales sperantele sale de viitor legate de cooperarea cu firma noastra. Coordoneaza local in acest moment unul dintre cele mai dificile proiecte de tranzitie a unei retele de supermarket-uri din zona, din regimul magazin independent in lant de magazine centralizat. Este o activitate extrem de anevoioasa care nuAi?? poate fi dusa la bun sfarsit fara munca si extrem de multa rabdare. Felicitari GB Service pentru activitatea voastra de perspectiva!

Interviu acordat de Dl Norocel Istrate, inginer de service Vec Impex, Iasi, Partener Certificat Magister

Interviu cu Dl. Norocel Istrati - Vec Impex, Iasi
Interviu cu Dl. Norocel Istrati - Vec Impex, Iasi

Unul dintre seniorii de service ai platformei SmartCash, Norocel cunoaste solutiile Magister in detaliu. Aflat impreuna cu colegii de la Vec Impex inca de la primele parteneriate in echipa nationala Magister Norocel este un „guru” cand vine vorba de cunostinte tehnice si de tehnica de training. Blandetea si bunul simt l-au ajutat mereu in relatia cu clientii, reusind sa duca la bun sfarsit si cele mai complexe implementari. Felicitari Norocel si multumim pentru aprecierile tale!

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!