Claudia
Autentic Trade Show s-a incheiat
25 septembrie 2010

Magister Software a participat in urma cu cateva zile la Autentic Trade Show, eveniment organizat la Hotel Ramada din Bucuresti in data de 22 septembrie.

Impresiile sunt inca proaspete, mai ales ca a fost un eveniment care a starnit interes, dinamic, cu sala plina.

Am apreciat prezentarile sustinute de reprezentanti importanti din FMCG, punctate de elemente de consultanta deosebite, in domenii ca merchadising-ul specific sau distributia din retail-ul mic.Am incheiat acest eveniment multumiti si de reactia publicului la cele trei prezentari Magister Software.

Am fost ajutati de cadrul evenimentului, organizat pe aceleasi principii ca un magazin real, in care reprezentantii nostri au putut interactiona direct cu participantii si astfel am putut alterna prezentarile cu exemple practice de utilizare ale diferitelor functionalitati ale SmartCash RMS.

Florin Paraschiv, Director Comercial Magister Software, a vorbit despre viteza sporita de tranzactionare folosind solutia SmartCash POS pe sisteme EloTouch si cantare Digi.

Nicolae David, Director Tehnic Magister Software, a prezentat detalii despre utilizarea terminalelor mobile la receptia pe fluxul de aprovizionare.

La eveniment a fost prezent si Dor-Bujor Padureanu, Presedintele Magister Software, care a demonstrat utilitatea unor functionalitati avansate de fidelizare a clientilor de proximitate, puse la dispozitie de solutia SmartCash Fidelity, simuland variante practice de vanzare pe credit sau de stimulare a vanzarilor prin discount progresiv.

Fiind dezvoltata special pentru comerciantii de proximitate si utilizata in doua din cele mai dinamice lanturi de magazine ale momentului din Bucuresti – Mic.Ro si Cris-Tim, solutia SmartCash RMS de la Magister Software a fost un punct de atractie pentru participanti, care au sporit dinamica prezentarilor prin interventii si intrebari.

Succesul evenimentului a fost garantat de o tombola, ocazie cu care participantii norocosi au castigat un pachet SmartCash RMS Professional oferit de Magister Software si un laptop oferit de organizatori.

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Evenimente

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!