Claudia
Sarbatoarea anuala a Patronatului, Tusnad octombrie 2009
8 octombrie 2009

Intalnirea anuala a comerciantilor de case de marcat din Romania, membri ai Patronatului Comerciantilor si Servisantilor de Case de Marcat din Romania, s-a derulat in decorul superb al statiunii Baile Tusnad, intre 2 si 4 octombrie 2009.
Adunarea generala a avut drept scop familiarizarea participantilor cu noile prevederi ale legislatiei fiscale, discutarea problemelor din mediul retail, prezentarea producatorilor si importatorilor de solutii software si hardware precum si alegerea unei noi echipe de conducere pentru perioada urmatoare.
Evenimentul comercial a mai inclus sub egida Patronatului si un targ de echipamente si software prin prezenta mai multor standuri ale participantilor, a caror oferta depaseste cu mult domeniul caselor de marcat fiscale.
Cu ocazia acestei intalniri au participat din partea Magister Software d-nul Dor-Bujor Padureanu, director general si d-nul Florin Paraschiv, director comercial.
Intalnirea de la Tusnad a prilejuit numeroase contacte ale firmei noastre cu alti producatori si importatori, dovedind interesul firmelor implicate in activitatea retail din Romania pentru solutiile SmartCash RMS.
Sarbatoarea Patronatului de la Tusnad a inceput vineri, 2 octombrie, prin lansarea evenimentului si prezentarea expozantilor, urmate de Adunarea Generala a Patronatului. A doua zi, sambata, 3 octombrie, s-au desfasurat conferintele expozantilor.
D-nul Marian Anghelescu a fost reales presedinte al Patronatului, ajutat de o echipa de conducere formata din 6 vice-presedinti, printre care si d-nul Dor-Bujor Padureanu.
Reprezentantii celor 70 de firme din tara au vizitat standul Magister Software care a avut drept tinta promovarea in acest cadru a ofertei sale de dezvoltare a retelei de parteneri comerciali. In consecinta, cateva firme din tara si-au exprimat dorinta de a adera la programul de parteneriat, fiind interesati in comercializarea unei solutii complete si unice pe piata din Romania, respectand un model standardizat si organizat de lucru in intreaga retea.
Numai coeziunea acestei comunitati poate contribui la decizii comune in favoarea dezvoltarii mediului retail din Romania, iar aceasta intalnire a Patronatului a demonstrat maturitatea ei pentru a infrunta criza prin atitudine profesionista si dorinta de evolutie.

0 Comentarii

Categorie: Evenimente

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!