Stefania Moraru
Acces mai usor la resursele SmartCash RMS
8 iulie 2013

Odata cu versiunea lunii iunie nu s-au imbunatatit doar aspecte pur tehnice in programul SmartCash Shop, ci insasi parte din interfata acestuia. Pentru a spori accesibilitatea utilizatorilor nostri la resursele de informare, am imbracat pagina de pornire a programului SmartCash Shop intr-o haina noua.

Lasand deoparte aspectul placut ochiului, am vrut sa profitam de backgroundul altadata gri care ii intampina la deschiderea programului si sa-l facem mai util.

Asadar, de veti deschide programul in noua sa versiune, veti gasi in pagina de pornire linkuri catre cele mai noi postari din Baza de Cunostinte SmartCash RMS (tutoriale video, instructiuni de configurare software sau echipamente, articole tehnice etc) si catre ultimele subiecte dezbatute pe forum. Si, daca veti dori, veti putea accesa conturile noastre de Facebook, Twitter, YouTube si cate si mai cate, ca multe retele sociale mai exista azi pe Internet!

Acum ca, aveti totul la indemana, stimati utilizatori, de ce nu ne lasati o sugestie pe forum sau un comentariu la un articol? Ba chiar spuneti-ne daca va place noua pagina de pornire.

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!