Stefania Moraru
Cel mai bun pret la role de casa si cantar
30 iulie 2013

Distribuim role de toate marimile, pentru o gama larga de case de marcat, imprimante fiscale si cantare cu etichetare.

Pentru orice comerciant, aprovizionarea periodica cu role de casa si etichete pentru cantare este o grija in plus. Nu trebuie sa va mai bateti capul si cu asta! Daca aveti abonament de intretinere solutie beneficiati de livrare gratuita pentru comenzile de consumabile efectuate. Astfel, le veti primi direct la magazin, la intervalul de timp stabilit, iar casierii vostri nu vor mai fi vreodata in situatia de a alerga la comerciantii vecini cautand o rola pentru casa potrivita.

Rolele pe care vi le furnizam sunt fabricate dintr-o hartie speciala pentru uz fiscal, de calitate garantata, conforma cu normele prevazute in cartea tehnica a aparatului vostru de marcat si care asigura pastrarea informatiei tiparite timp de 5 ani a intervalul cerut de lege (OUG nr. 28/1999).

Personalizate cu datele de identificare ale distribuitorului si producatorului, aceste consumabile va protejeaza de amenzi fiscale usturatoare si prelungesc durata de viata a mecanismelor de imprimare ale echipamentelor.

De ce sa contati pe noi pentru aprovizionarea de consumabile?
Pentru ca rolele de hartie nu sunt un lucru atat de important incat sa va ocupati personal de el, insa suficient de important incat sa il lasati in seama profesionistilor.

Vreti sa va convingeti ca avem cea mai buna oferta?
Contactati-ne!

0 Comentarii

Trimite un Comentariu

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!