Claudia
SmartCash Shop acum si in Agricola unitatea 16 Onesti
2 mai 2006

Magazinele din reteaua Agricola continua sa implementeze sistemul SmartCash Shop, pe masura ce reteaua se extinde in tara. Succesul inregistrat de sistemul SmartCash Shop in cadrul retelei de magazine alimentare Agricola in zona judetului Bacau se datoreaza functionalitatii si adaptabilitatii ridicate al pachetului software dar si calitatii implementarilor efectuate de partenerul certificat al Magister Software – firma Velvet Com Bacau.

Ultima implementare a avut loc la unitatea 16 din Onesti, judetul Bacau, in luna aprilie a acestui an. Echipa tehnica de la Velvet Com a efectuat instalarea, sustinand un training cu personalul si oferind tot suportul necesar.

Sistemul de la unitatea 16 cuprinde varianta SmartCash Shop Profesional ECR, driver universal pentru case de marcat online, o licenta principala si doua secundare, trei case de marcat model Datecs, un sistem de cantarire compus din 2 cantare digitale Datecs DT15, conectate la casele de marcat si un cantar digital cu etichetare CAS LP15, conectat la serverul de backoffice prin intermediul unui plug-in universal pentru cantare digitale, un server backoffice de tip Multicom Shop Server, produs de Magister Software si cititoare de coduri de bare Symbol.

Comunicarea in cadrul retelei Agricola se bazeaza pe raportare zilnica incrementala la centrala prin intermediul unui plug-in de export centrala via internet.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!