Claudia
Implementare noua in Odorheiul Secuiesc, magazin Kolibri
18 ianuarie 2006

SmartCash Profesional POS ofera securitate sporita si asigura controlul absolut al activitatii din magazinul Kolibri

Partenerul certificat Magister Software in zona judetului Harghita, firma WBI Data, a implementat solutia SmartCash Shop, in versiunea sa SmartCash POS cu imprimanta fiscala, in magazinul alimentar Kolibri, din localitatea Odorheiul Secuiesc.

Societatea Kolibri SRL, localizata in Odorheiul Secuiesc, judetul Hunedoara a fost înfiintata în anul 1992 cu capital privat. Principalul obiect de activitate a societatii este comertul cu ridicata, distributie si comert intracomunitar marfurilor alimentare, specializate pe produse refrigerate si congelate. Produsele comercializate de companie sunt preparatele din carne, produsele lactate si brânzeturile, carnea de pasare, porc si peste congelata si refrigerata si legumele congelate.

Societatea dispune de un depozit frigorific si de un parc auto frigorific si distribuie produsele în judetele Harghita, Covasna si Mures. Produsele comercializate se vând cu exclusivitate si în magazinele Kolibri.

Magazinul cu specific in comercializarea mezelurilor, produse din carne, congelate si lactate functioneaza pe baza unui sistem POS in frontoffice. Sistemul POS de tip Eco POS dispune si de o imprimanta fiscala Datecs si cititor de coduri de bare Symbol. In back-office acesta dispune de un server de tip MultiCom Shop Server cu imprimanta si cititor de coduri de bare.

Sistemul de cantarire este asigurat de doua cantare cu etichetare model DIGI SM100, atat de necesare la raionul de mezeluri. Acestea comunica cu serverul de backoffice printr plug-in-ul pentru cantare digitale realizat de Magister Software.

In backoffice, SmartCash Profesional POS ofera securitate sporita asigurand controlul absolut al activitatii din magazin prin multiple functii si posibilitati specifice unui program complex si modern destinat magazinelor inteligente.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!