Claudia
SmartCash Shop functioneaza la Milibuz Bacau
3 mai 2006

Partener certificat al Magister Software, firma Velvet Com din Bacau continua seria instalarilor sale de succes in zona judetului Bacau, printr-o noua implementare, in magazinul Milibuz Bacau.

Milibuz este un magazin alimentar de marime medie, care ofera clientilor sai o mare varietate de produse alimentare de prima necesitate. Solutia adoptata de Milibuz este SmartCash Shop in varianta ECR + POS, adica o combinatie intre case de marcat si terminale POS. La unul dintre cele doua puncte de vanzare functioneaza o casa de marcat Datecs cu cititor de coduri de bare, iar la celalalt un sistem POS cu imprimanta fiscala Datecs si cititor. Cele doua intercaleaza si combina intr-un mod eficient multiple functionalitati si posibilitati, acoperind necesitatile unui frontoffice modern.

Sistemul de cantarire se bazeaza pe doua cantare Datecs DT15-LP cu imprimante de coduri de bare Zebra, pentru tiparire etichete. In backoffice ruleaza SmartCash Shop pe o statie de lucru multifunctionala.

Cu o portofoliu de peste 20 de implementari in aria sa de activitate, firma Velvet Com este in prezent pentru Magister Software un partener de baza in Moldova, unde solutia SmartCash Shop devine tot mai cautata si apreciata.

0 Comentarii

Categorie: Blog

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!