Claudia
Al doilea magazin Adidas integreaza platforma SmartCash RMS
2 martie 2010

Partenerul certificat din judetul Satu Mare, firma Diana Service a efectuat implementarea solutiei SmartCash RMS in magazinul Adidas din Satu Mare.
Aflat sub semnul faimoasei marci internationale de incaltaminte si accesorii sportive magazinul a optat pentru integrarea unei solutii complete, cu aplicatia SmartCash POS pentru vanzari si SmartCash Shop versiune Mono pentru gestiune magazin, primind zilnic actualizari de la centrala al carei management se bazeaza pe versiunea NetCenter a aplicatiei SmartCash Shop. Sistemul are si un modul de achizitie mobila de date pentru inventariere rapida, de care este responsabila aplicatia SmartCash Mobility impreuna cu terminalul de inventariere Bitatek IT8000.
Marca Adidas se remarca prin traditie, profesionalism si calitate. Produsele sale se afla mereu in atentia consumatorilor din Romania, iar platforma SmartCash RMS vine in intampinarea necesitatilor acestei retele retail prin functionalitati variate de optimizare vanzari, management si achizitie date atat la nivel de magazin individual cat si centrala.

0 Comentarii

Categorie: Știri
Etichete:

HAI SĂ ÎNCEPEM UN PROIECT
ÎMPREUNĂ!

Completeaza datele tale de contact in formularul următor și un consultant Magister te va contacta în cel mai scurt timp.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile Google.

Pin It on Pinterest

Distribuie Articolul

Distribuie Articolul

Dacă ți-a plăcut, distribuie acest articol și prietenilor tăi!